Strona GłównaCebula



Cebula słodka – cebula o niepowtarzalnym delikatnym smaku, bardzo przyjemna w spożyciu na surowo. Idealna do kanapek i sałatek. Szczególnie polecana do smażenia krążków cebulowych.


Cebula biała - cebula o atrakcyjnym biało-perłowym kolorze, z intensywnym smakiem dzięki wyższej zawartości suchej masy i cukrów. Idealna dla karmelizacji oraz tostów. Wyśmienity dodatek do każdego mięsa i omletów.


Szalotka bananowa – ostrzejsza i bardziej przydatna w zapewnieniu wyrazistego smaku potraw. Idealna do przyrządzania różnych sosów, potraw mięsnych, marynat, bulionów, ryby i skorupiaków. Cięta cienko surowa przydaje sałatkom pikantny smak.






HOME / CZOSNEK ŚWIEŻY / CZOSNEK DLA GASTRONOMII I PRZEMYSŁU / CZARNY CZOSNEK / CEBULA DLA GASTRONOMII I PRZEMYSŁU

Zobacz przepisy

Alconsa Polska Nazinyan Sp.j / tel. +48 662 868 212